Çorum 1 Şubesi

MEB EKYS KURSUMUZ BAŞLADI

ÖSYM tarafından 18.02.2024 tarihde yapılacak olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına hazırlık kursumuz başladı. Kursumuz İlimiz Merkez Prof.Dr.Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulunda saat 18.00-20.00 saatleri arasında devam etmektedir. Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Fatih OKUMUŞ; "Üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. MEB EKYS kursumuzu bu yılda ücretsiz ve yüz yüze düzenleyerek farkımızı ortaya koyuyoruz. Kurs süreci sonunda soru çözümü ve denemelerle üyelerimize destek olmaya devam edeceğiz." dedi. 

Üyelerimizi sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz.

Ayrıca; düzenlediğimiz kursa katılamayan üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız;

☑️Konu Anlatım Videoları 
☑️Konu PDF’leri
☑️Online Tarama Testleri (2.000 adet)
☑️Online Deneme Sınavları ile,

“EBS Dijital Kimlik” ve  “EBS Akademi” üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacığının farkını yaşatıyoruz.