Çorum 1 Şubesi

Nefret ve Ayrımcılık Söylemlerine Karşı Suç Duyurusunda Bulunduk

Başörtülü Kadınlarımıza Yönelik Nefret ve Ayrımcılık Suçunu İşleyen, İnsan Hakları ve Ayrımcılık Yasağı İhlali Yapan Prof. Dr. Üstün Dökmen'in İfade ve Söylemlerine Karşı Suç Duyurusunda ve TİHEK'e Başvuruda Bulunduk

13.08.20, youtube üzerinden yayınlanır “Zor Ama Yine De Sor” adlı programa katılarak,  “…Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR'den meslekne aykırıdır. Psikoloğun kişiye karşı hediye içinde olması gerekir, empati kurabilmesi gerekiyor. Başörtüsü olduğu zaman ben nötr değilim, benim bir dünya görüşü var  hakkında. "Üstün Dökmen kullanıcılardan biri tarafından kullanılmıştır. ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması için TİHEK'e başvuruda bulundu. 

Giyimi, bir inancın veya dünya görüşün görünümü olarak gören ve bu suretle kıyafetleşme üzerinden hesaplaşma sevdasına geçmiş durumdan bahsediştıran Prof. 

Söz konusu şahıs genel bakış açısından ve tercihten bir seçime ölçülmezliği ve ayrımcılığın ayrımcılığıyla ilgili olarak genel bakış açısıyla ve tercihten bir seçime ölçülmezliği ve ayrımcılığın ayrımları, kullanıcılarımız tarafından kendi tercihlerine göre başörtüsü kullananlarla tercihleri ​​​​nedeniyle bir insan dinine ihtiyaç duymaktadır. Bu Türkiye'nin olması, bu Türkiye'nin varlığın, ve yenilenme çabası akamete montajının yapılması onun kavuşumu, hazırlığı, hedefle hedeflen toplama elde etmek için 28 Şubatta bir ara hayatın bu hayattana olarak umut etmesi.

/ebs_files/files/-1--tihek-ayrimcilik-basvuru-formu---ustun-dokmen.pdf